barnskådespelare

Budapests modernaste och nyaste skola för skådespelarutbildning

Det sägs ofta att man inte kan börja med något tillräckligt tidigt. Det ligger mycket sanning i det och det är särskilt sant när det gäller skådespeleri. De flesta etablerade och framgångsrika skådespelare har haft den inriktningen redan från tidig ålder. Eleverna vid Oberon Academy får en mycket komplex utbildning, så oavsett om de tar sig ut på världens brädor eller inte kommer de att ha stor nytta av den kunskap de får.

Källa : https://eletlm.hu/budapest-legkorszerubb-es-legujabb-szinitanodaja/

Unikt i Ungern

Om du ofta hör frasen hemma att barnet föddes till att bli skådespelare är det värt att fundera på hur du kan utveckla barnets skådespelarkunskaper. Oberons skådespelarskola för barn i Budapest erbjuder en unik och komplex utbildning för eleverna. Barnen lär sig ämnen som talteknik, dans och skådespeleri. Dessutom kan de utveckla sina färdigheter inom talterapi, musikalisk konst och kreativ musik.

Individuell metodik handlar om att barnen ska uttrycka sig genom sina egna känslor och tankar. Oberon Academy följer teman från de mest kända europeiska teaterskolorna. Allt detta görs naturligtvis med hänsyn till barnets åldersspecifika egenskaper och dess individuella verbala färdigheter. Oberon Academy är inte bara användbar för barn som förbereder sig för scenen, utan även för dem som väljer att gå på akademin för retorisk träning eller personlig utveckling. Besök oberonakademia.net för mer information om utbildningen!

Utveckla dina färdigheter

Syftet med utbildningen är att ge eleverna nyttiga kunskaper som de kommer att ha stor nytta av senare i livet. Utvecklingen av olika färdigheter, kreativitet och emotionell intelligens betonas särskilt under utbildningen. Musik, dans och tal integreras i utbildningen. En logoped är också involverad, eftersom ett klart, begripligt och artikulerat tal är en av de viktigaste aspekterna av skådespeleri.

Utbildningen utvecklar grundläggande färdigheter som problemlösning, kommunikation, musikalisk kompetens, självuttryck och kroppsmedvetenhet. Dessa kompetenser är också mycket användbara på andra områden i livet, så att barnet kan använda de kunskaper som det har förvärvat senare i livet.

För fler intressanta nyheter och roligt kulturellt innehåll, besök eletlm.hu.